Izvor: Press, 01.Okt.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBA PANTOVIĆ NAJSUROVIJE RASPALILA PO SVOJOJ ĆERKI: Dođe mi da uđem u RIJALITI i išamaram je! Nije brinula o detetu, sve sam JA finansirala! Davida je posebno ispljuvala

Nakon brojnih optužbi da nije pomagala ćerki Aleksandri Subotić, da su u lošim odnosima i da ne govore skoro godinu dana, o njenom potencijalnom ulasku u "Zadrugu 2" i nesuglasicama koje ima sa zetom Davidom, Ljuba Pantović po prvi put bez dlake na jeziku i potpuno iskreno otkriva sve pojedinosti sukoba.
Nakon brojnih optužbi da nije pomagala ćerki Aleksandri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Subotić, da su u lošim odnosima i da ne govore skoro godinu dana, o njenom potencijalnom ulasku u "Zadrugu 2" i nesuglasicama koje ima sa zetom Davidom, Ljuba Pantović po prvi put bez dlake na jeziku i potpuno iskreno otkriva sve pojedinosti sukoba.
- Ja sam ogorčena, najblaže rečeno! Otkad su ušli, nevidljivi su i ama baš ništa nisu pokazali. Za botoksiranu balerinu - Davida - baš me je briga, ali za Aleksandru brinem kao majka i dalje. To što nas dve imamo da raščistimo i te kako ćemo raščistiti, ali mene duša boli kad vidim koliko se ponižava. Ona nezaustavljivo uz tog svog kvazimuža propada. Dođe mi da uđem unutra i da je išamaram ne bi li se dozvala pameti! Ona je duboko nesrećna, dok je njen kvazimuž samo iskoristio zarad popularnosti. Ko je, bre, taj David?! Propali fudbaler u pokušaju, nikogović koji se nakačio mojoj ćerki na grbaču da ispliva iz ništavila svog bednog života! Posvađao je i sa mnom i sa svim ljudima koji je vole. Sad se igra sa njom, sramoti je i ponižava. Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice. Ima da je uhvatim i da joj zavrnem uši, vratim u psihičku i fizičku normalu i da je podsetim šta sve može sama, a ne sa krpeljom na leđima. Ugojila se bar 15 kg, ne vodi računa o sebi, ne kontroliše ponašanje. To su sve pokazatelji jako lošeg psihičkog stanja. Moja jedina greška je što sam bila isuviše blaga majka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.