LEPOTO, ANĐELE, ŠTO SE NE JAVLJAŠ? Aleksandru je Vladimir opalio pesnicom, a muvao ju je 6 meseci pre Zadruge 2! Ovo su svi DETALJI!

Izvor: Svet, 07.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPOTO, ANĐELE, ŠTO SE NE JAVLJAŠ? Aleksandru je Vladimir opalio pesnicom, a muvao ju je 6 meseci pre Zadruge 2! Ovo su svi DETALJI!

Aleksandra Subotić nedavno je doživela neprijatnost kada ju je Stanijin dečko – Vladimir Tomović udario pesnicom u glavu, pa je sada otkrila šta joj je sve slao pre nego što su ušli u rijaliti.
Subotićeva je pred svojim dečkom Davidom i Minom Vrbaški pričala kakve poruke je dobijala od Crnogorca.
“Vladimir se folira, meni je slao poruke zadnjih 6 meseci”, rekla je Aleksandra, a onda ju je Mina prekinula:
“Ma hajde, Vladimir je meni pisao još u karantinu, videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ste. Trčao je oko mene, zna Zorica. Govorio je da ću ja da mu budem devojka, znala sam da će doći do ove situacije, zato sam i ustala za stolom i rekla da ne želim da imam komunikaciju sa njim.”
“Ja njemu ni na jednu poruku nisam odgovorila. Pisao mi da sam lepotica, anđeo, što se ne javljam. Ja samo uđem, slikam, nasmejem se i pokažem Davidu”, dodala je Aleksandra.
SvetSvet
The post LEPOTO, ANĐELE, ŠTO SE NE JAVLJAŠ? Aleksandru je Vladimir opalio pesnicom, a muvao ju je 6 meseci pre Zadruge 2! Ovo su svi DETALJI! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.