Konstantin sa novim trenerom gostuje pretendentu za vrh tabele

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantin sa novim trenerom gostuje pretendentu za vrh tabele

Sa novim šefom stručnog štaba, ali bez pobede i sa i dalje upitnim kvalitetom igračkog kadra, košarkaši niškog Konstantina u subotu u 19 sati gostuju Spartaku u Subotici, jednoj od najkvalitetnijih ekipa i konkurentu za Superligu.

Posle osam odigranih utakmica niški košarkaši i dalje ne znaju za pobedu, što je čelne ljude niškog kluba nateralo na promenu trenera. Novi šef stručnog štaba Nišlija je 29-godišnji Ivan Simić, koji će u subotičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “Dudovoj šumi” debitovati na klupi Konstantina, a nakon nekoliko odrađenih treninga, zadovoljan je radom igrača.

Vidi se da se ne mire sa trenutnom situacijom i plasmanom na tabeli i da im je stalo da što pre stignu do prve pobede. Sad, u Subotici neće biti lako ostvariti taj cilj, ali sigurno je da idemo tamo rešeni da odigramo što bolje, da se predstavimo u najboljem mogućem izdanju i da probamo da iznenadimo ekipu, koja ove sezone igra izvanredno - istakao je on.

Subotički Spartak u dosadašnjem toku sezone ostvario je 6 pobeda u prvih 8 kola, a za narednog protivnika Simić ima samo reči hvale.

Spartak prosto melje svih 40 minuta, a pohvale za to svakako idu njihovom treneru Alimpijeviću. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati. Biće jako teško, najveća opasnost je u triju koji čine Svetozar Popović na poziciji jedan, Jovšić i hrvatski internacionalac Hrvoje Puljko. Imaju odličnu igru u tranziciji i ukoliko uspemo da je anuliramo, mislim da će naše šanse za uspeh biti znatno veće - podvukao je on.

Kao i pred skoro svaku utakmicu u tekućoj sezoni, i pred ovu je niški tim opterećen povredama, a u Subotici su neizvesni nastupi Luke Živkovića, Alekse Simovića i Lazara Mladenovića.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.