Kasa pobedio u Švajcarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasa pobedio u Švajcarskoj

LOZANA -

Reprezentativac Srbije u biciklizmu Gabor Kasa, član subotičkog Spartaka, pobedio je danas na međunarodnoj trci "Velika nagrada Ober Friktal" (Švajcarska) pošto je deonicu dugu 143 kilometra prevezao u vremenu tri časa i 40,34 minuta.

Kasa je trijumfovao ispred drugoplasiranog Švajcarca Rajmonda Kinclija u istom vremenu i Čeha Marka Kaneckog, koji je zaostao 27 sekundi.

"Konkurencija na ovoj trci bila je veoma jaka, pošto su učestvovali vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz vodećih švajcarskih ekipa. Staza je bila izuzetno teška, sa tri izuzetno naporna uspona, ali sam imao veliku pomoć ostalih članova ekipe i na kraju pobedio", rekao je po završetku trke Kasa.

Startovala su 143 vozača, a trku je završilo 58.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotičanin pobedio na trci u Švajcarskoj

Izvor: Mondo, 08.Avg.2010

Reprezentativac Srbije u biciklizmu Gabor Kasa pobedio je na međunarodnoj trci Velika nagrada Ober Friktal pošto je deonicu dugu 143 kilometra prevezao u vremenu tri časa i 40,34 minuta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.