Jagodinci imaju samo četiri boda, ali se ne brinu

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinci imaju samo četiri boda, ali se ne brinu

U prvih pet kola šampionata tekuće sezone u Jelen Superligi fudbaleri Jagodine ostvarili su po jednu pobedu i remi, ali i tri poraza. Bez obzira na samo četiri osvojena boda u timu iz Jagodine se mnogo ne brinu. U nedelju, "ćurani" su sa 2:0 izgubili od Spartaka.

- Imali smo težak raspored na početku sezone, osetio se i umor od nastupa na evropskoj sceni tako da nema panike. Susret u Subotici je pokazao da bez obzira na rezultat igramo dobro. Imali smo za protivnika kvalitetnu ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Spartaka, ali i veoma težak teren. Ujedno, čestitamo domaćinu na potpuno zasluženoj pobedi, odličnoj organizaciji utakmice, ali i sudijama na čelu sa glavnim arbitrom Đokićem na perfektno obavljenom posl - rekao je sportski direktor Jagodine Životije Jeremić i najavio bolje rezultate.

- I prošla sezona nam je isto ovako počela, pa smo završili na evropskoj sceni. Očekujemo da od narednog duela sa Napretkom uđemo u seriju dobrih rezultata i pobeda. Naš cilj je već godinama poznat, pa tako i ove sezone jurišamo na vrh tabele - zaključio je Jeremić, prenosi klupski sajt.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Subotica,   Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Jagodinci obećavaju bolje igre

Izvor: TV Arena Sport, 15.Sep.2014

U prvih 5 kola Jelen Superlige šampionata Srbije fudbaleri Jagodine imaju 4 boda, ali obećavaju da će popraviti formu u nastavku..."Imali smo težak raspored na početku sezone, osetio se i umor od nastupa na evropskoj sceni tako da nema panike. Susret u Subotici je pokazao da bez obzira na rezultat...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.