Iz ĐENOVE u JAVOR

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz ĐENOVE u JAVOR

Ivanjičani doveli mladog fudbalera koji je prethodnih godinu i po dana bio u Italiji.

Foto: MN Press

Spartak Subotica, Đenova, pa Javor Ivanjica. Interesantan fudbalski put 19-godišnjeg Vanje Zvekanova.

Član mlađih selekcija Srbije, koji igra na poziciji centralnog veziste, novi je fudbaler Javora, objavljeno je na Twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << profilu superligaša iz Ivanjice.

Ugovor sa povratnikom u najjači rang domaćeg fudbala Zvekanov je potpisao na tri godine.

Podsetimo, Javor je u prvom kolu sezone 2019/20. poražen od Crvene zvezde u Beogradu 0:2, a narednog vikenda je trebalo da bude domaćin Partizanu, ali je ta utakmica odložena.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milojević IZNENADIO: Odoh ja!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 09:56

Neočekivan odlazak mladog reprezentativca Grčke Nemanje Milojevića iz Vojvodine...Foto: MN Press..Nemanja Milojević od utorka više nije fudbaler Vojvodine, objavio je "Sportski žurnal"...Mladi reprezentativac Grčke, rođen 1988. gdine, sin trenera Crvene zvezde Vladana, sporazumno je raskinuo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.