Islamska zajednica osuđuje napad na džamiju u Subotici

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamska zajednica osuđuje napad na džamiju u Subotici

Novi Pazar – Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije osuđuje napad molotovljevim koktelom na džamiju u Subotici koji se dogodio u noći 18/19. oktobra 2014. godine. Tom prilikom požar je izazvao znatna oštećenja na pomoćnom ulazu objekta. Mešihat je zabrinut za vjerske objekte i muslimane zbog činjenice da su izloženi ovakvim napadima. Mešihat zahtijeva od svih nadležnih organa da poduzmu sve što je potrebno kako bi se krivci napada na džamiju i njihovi nalogodavci priveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pravdi. Mešihat traži od svih državnih organa i drugih društveno važnih faktora da ulože dodatne napore na promjeni ambijenta u Srbiji, posebno u odnosu na islam, muslimane i Islamsku zajednicu. (mesihat)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Mešihat traži da se nađu krivci napada na džamiju

Izvor: Press, 19.Okt.2014

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije je osudio noćašnji napad Molotovljevim koktelom na džamiju u Subotici i zatražio da se pronađu krivci i nalogodavci. . Prilikom napada na džamiju, požar je izazvao znatna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.