I Roma zainteresovana za Subotića

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Roma zainteresovana za Subotića

Italijanski mediji tvrde da se Roma uključila u trku za potpisom srpskog reprezentativca Nevena Subotića, jednog od najtraženijih igrača Evrope.

Uprava "vučice" traži zamenu za Filipa Meksesa i prema izveštajima iz Rima, spremna je da odreši kesu za igrača Borusije kome ugovor ističe 2014. godine.

Defanzivca Borusije Dortmund u svojim redovima žele Čelsi, Mančester junajted, Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Arsenal, koji će najverovatnije odustati zbog visoke cene i poznate politike kluba.

Čelsi i Real su već slali ponude na Vestfalen, dok su se skauti Aleksa Fergusona raspitivali u nekoliko navrata, ali je odgovor svaki put bio isti: "Neven nije na prodaju, osim u slučaju da ne dovezete dva šlepera krcata novcem."

Povezane vesti: Junajted ponovo u trci za Subotićem Subotić jedna od tema na hitnim sastancima u Čelsiju Čelsi poslao zvaničnu ponudu za Subotića Čelsi poslao zvaničnu ponudu za Nevena Subotića Čelsi ne odustaje od Subotića, ali čeka leto
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.