I Roma bi Subotića

Izvor: RTS, 02.Mar.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Roma bi Subotića

Mekses na leto verovatno odlazi u Milan, uprava Rome traži novog igrača u zadnjoj liniji. Kako prenose italijanski mediji izbor je pao na srpskog internacionalca Nevena Subotića. Ipak "vučica" će za usluge srpskog reprezentativca morati da se nadmeće sa najbogatijim evropskim klubovima.

Srpski defanzivac Neven Subotić izgleda da će biti jedna od zavzeda narednog prelaznog roka. Za momka koji fantastični igra za Borusiju iz Dortmunda zainteresovani su skoro svi najbogatiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evropski klubovi.

Spisku potencijalnih kupaca, na kojem se nalaze Čelzi, Mančester junajted, Real, i Mančester siti, sada se pridružila i Roma.

Uprava "vučice" smatra da bi Subotić bio idealna zamena za Filipa Meksesa, koji će sasvim sigurno ovo leto napustiti italijansku prestonicu.

Za 28-godišnjeg Meksesa su zainteresovani bili premijerligašku klubovi, Liverpul i Arsenal, ali francuski internacionalac će najverovatnije ostati na Apeninima i potpisati za Milan.

Zanimljivo je da Roma od odlaska Meksesa neće zaraditi ni evro, jer fudbaleru na kraju sezone ističe ugovor sa ekipom, dok je ponudu za produžetak saradnje odbio.

Ipak, šanse da Roma pobedi u trci za Subotića su minimalne, imajući u vidu da će za usluge srpskog fudabalera, zainteresovani kupci morati da izdvoje ogroman novac, pod uslovom da Borusija uopšte pristane na prodaju defanzivca.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Roma zainteresovana za Subotića

Izvor: Blic, 02.Mar.2011

Italijanski mediji tvrde da se Roma uključila u trku za potpisom srpskog reprezentativca Nevena Subotića, jednog od najtraženijih igrača Evrope...Uprava "vučice" traži zamenu za Filipa Meksesa i prema izveštajima iz Rima, spremna je da odreši kesu za igrača Borusije kome ugovor ističe 2014....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.