HVALA ORBANU NA PODRŠCI KOJU PRUŽA SRBIJI NA EVROPSKOM PUTU Vučić poslao zahvalnicu građanima na sjajnom dočeku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 18:25

"HVALA ORBANU NA PODRŠCI KOJU PRUŽA SRBIJI NA EVROPSKOM PUTU" Vučić poslao zahvalnicu građanima na sjajnom dočeku (FOTO)

Vučić i Orban obeležili su danas na Horgošu početak rekonstrukcije i modernizacije železničke pruge Subotica - Horgoš - Segedin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se građanima na podršci i divnom dočeku, a Viktoru Orbanu na iskrenom prijateljstvu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Hvala građanima na podršci i divnom dočeku i još jednom hvala @orbanviktor na iskrenom prijateljstvu i velikoj podršci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju pruža Srbiji na njenom evropskom putu. 🇷🇸🇭🇺 - poruka predsednika Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban obeležili su danas na Horgošu početak rekonstrukcije i modernizacije železničke pruge Subotica - Horgoš - Segedin.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Horgošu rekao da Srbija i Mađarska mogu mnogo toga zajedno da urade, kao što su već uradile po pitanju snabedavanja gasom, kao i da snažnija Srbija znači i jaču Mađarsku i obrnuto.

Vučić je, u prisustvu premijera Mađarske Viktora Orbana, poručio okupljenim građanima na mađarskom - "ko sme, taj pobeđuje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.