HAOS NA PUN MESEC: Skidaš tu gaće, mlataraš! Subotićka imala NERVNI SLOM, a David - sramota! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA PUN MESEC: Skidaš tu gaće, mlataraš! Subotićka imala NERVNI SLOM, a David - sramota! (VIDEO)

Opšte rasulo...

Izgleda je pun mesec uticao i na naše zadrugare, pa je prošla noć bila burna i nezaboravna. Bora Santana je napravio skandal oko pevanja (više o tome OVDE), Mirko Gavrić je pokušao da napusti rijaliti (pogledajte na OVOM linku), Mina Vrbaški i Jovica Putniković su imali fizički sukob (detaljnije klikom OVDE), a pored svega toga i Aleksandra Subotić je doživela nervni slom zbog ponašanja svog supruga Davida Dragojevića

STRAVIČNO: Slavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumac PAO SA TREĆEG SPRATA - momentalno ostao PARALIZOVAN (VIDEO)

- Ti praviš majmuna od mene i to danima praviš majmuna od mene. Šta ti tu koji kur*c tražiš? Je l ne znaš gde su ti stvari? Šta se smeješ - vrištala je Aleksandra.

- Uzmi stvari da se okupaš, idem ja s tobom da se okupaš - pokušavao je Lazar Jeremić da smiri stvari.

VEĆ ZABORAVILA SLOBU? Luna i Lazar u NAJLJUBAVNIJOJ sceni ikada - 5860 POLJUBACA! Šmeker... (VIDEO)

- Stanite ljudi, meni smešno, nisam ništa uradio - branio se David.

- Ponižavaš me, skidaš tu gaće, mlataraš, šta glumiš, kako te nije sramota da se tako ponašaš, da to gleda narod - bila je uporna Aleksandra.

- Je l ti se ne sviđa, zdravo, vozi, ajde, mrš, ajde vozi, vozi - u sekundi je David pokazao svoje pravo lice kada je pod uticajem alkohola.

PROCURIO ISTINITI VIDEO: Mirko je napustio Zadrugu, a PRAVI RAZLOG - OVO! Nažalost, upleteni SLOBA I LUNA!

Dok je Lazar pokušavao da ih smiri, došao je i Lepi Mića koji je smatrao da, iako David baš i nije pri sebi, oni to sami treba da reše.

Obezbeđenje je sve vreme bilo tu, za svaki slučaj, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u snimku:

Watch LIVE from ibuypowervideo on www.twitch.tv

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.