Gaćinović novi trener Radničkog iz Niša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 10:15

Gaćinović novi trener Radničkog iz Niša

Novi šef stručnog štaba fudbalera Radničkog iz Niša je Vladimir Gaćinović, doskorašnji trener Spartaka iz Subotice, saopštio je niški klub.

On je nasledio Milana Đuričića, s kojim je sporazumno je raskinut ugovor, jer se još oporavlja od korona virusa i mora da bude u izolaciji još najmanje 10 dana.

Gaćinović, otac reprezentativca Mijata, pre Spartaka trenirao je Leotar iz rodnog Trebinja, Zvijezdu Gradačac i Igalo.

Radio je u mlađim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine, a bio je trener i u litvanskoj Suduvi.

On će debi na klupi Radničkog imati u ponedeljak, kada niški tim dočekuje Vojvodinu, u sklopu 16. kola Superlige Srbije.

Utakmica na stadionu Čair zakazana je za 16 časova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.