NIJE SE DUGO ČEKALO: Radnički imenovao NASLEDNIKA Đuričića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 19:48

NIJE SE DUGO ČEKALO: Radnički imenovao NASLEDNIKA Đuričića

Debituje protiv Vojvodine.

Novi šef stručnog štaba fudbalera Radničkog iz Niša je Vladimir Gaćinović, doskorašnji trener Spartaka iz Subotice, saopštio je niški klub.

On je nasledio Milana Đuričića, s kojim je sporazumno je raskinut ugovor, jer se još oporavlja od korona virusa i mora da bude u izolaciji još najmanje 10 dana.

Gaćinović, otac reprezentativca Mijata, pre Spartaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenirao je Leotar iz rodnog Trebinja, Zvijezdu Gradačac i Igalo.

Radio je u mlađim kategorijama Vojvodine, a bio je trener i u litvanskoj Suduvi.

On će debi na klupi Radničkog imati u ponedeljak, kada niški tim dočekuje Vojvodinu, u sklopu 16. kola Superlige Srbije.

Utakmica na stadionu Čair zakazana je za 16 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Eženi Bušar, teniserka iz Kanade
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNIČKI IMA NOVOG TRENERA: Otac reprezentativca Srbije seo na klupu Nišlija!

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2020

Novi šef stručnog štaba fudbalera Radničkog iz Niša je Vladimir Gaćinović. Doskorašnji trener Spartaka iz Subotice je nasledio Milana Đuričića, s kojim je sporazumno raskinut ugovor, jer se još oporavlja od korona virusa i mora da bude u izolaciji još najmanje 10 dana. PROČITAJTE JOŠ: SRBIN...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.