FUDBALERI SPARTAKA SKUPO ĆE PRODATI KOŽU

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI SPARTAKA SKUPO ĆE PRODATI KOŽU

Subotičani bez bele zastave. Fudbaleri Spartak Zlatibor vode doputovali su u Ukrajinu, gde večeras od 19 časova igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Dnjepra.

Subotičani bez bele zastave.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode doputovali su u Ukrajinu, gde večeras od 19 časova igraju revanš utakmicu trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv domaćeg Dnjepra.

Subotičani su prvi meč rešili u svoju korist rezultatom 2:1, a domaćin najavljuje trijumf i prolazak dalje na „Dnjepar areni“ uz podršku 30.000 ljudi. Utakmicu sudi Švajcarac Štefan Študer.

Trener Spartak ZV Dragan Miranović u Dnjepropetrovsku ne može da računa na Darka Puškarića, koji je povredio tetivu, suspendovanog Nikolu Milankovića i Kineza Mui Čenga, koji nije dobio vizu. Ukrajinci nemaju kadrovskih problema, u startnoj postavi biće reprezentativci - defanzivac Andrej Rusol i vezni igrač Sergej Nazarenko.

Najiskusniji u redovima subotičkih „golubova“ Vidak Bratić nije krio optimizam pred put u Ukrajinu.

- U Novom Sadu je završeno prvo poluvreme ove utakmice. Iz nje smo izašli iskusniji i rešeni da se dokažemo i ponovo pokažemo da li i koliko vredimo. Mislim da nijednog momenta ne potcenjujemo ekipu Dnjepra, ali isto tako nećemo ih sigurno ni preceniti. Treba izaći na teren, tamo smo 11 naspram 11 - rekao je Bratić.

Čarter letom iz Beograda u Dnjepropetrovsk sa igračima i stručnim štabom Subotičana doputovalo je 120 ljudi, mahom prijatelja kluba i navijača.

(A. R.)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.