Izvor: BujanovackiGlas.info, 10.Okt.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomski fakultet: Svečani prijem 91 brucoša

Dobrodošlicu brucošima poželeli su novi dekan subotičkog Ekonomskog fakulteta Aleksandar Grubor i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje Zoran MiloševićBUJANOVAC, 10. septembar 2016. – Nova školska godina na bujanovačkom Odeljenju Ekonomskog fakulteta iz Subotice Univerziteta u Novom Sadu, počela je danas svečanim prijemom novih studenata.
Dobrodošlicu 91 brucošu poželeli su novi dekan subotičkog Ekonomskog fakulteta Aleksandar Grubor i pokrajinski sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << za visoko obrazovanje Zoran Milošević.
Zoran Velinović, rukovodilac bujanovačkog Ekonomskog fakulteta kaže da je ove školske godine 69 studenata upisano na budžetu dok su 22 samofinansirajuća, ali da su i oni oslobođeni školarine odlukom Ministarstva prosvete i Saveta fakulteta.
-Pored brucoša, na drugoj godini imamo 80 studenata, na trećoj 65 a na četvrtoj 72, kao i 90 apsolvenata – kaže Velinović.
On objašnjava da je iz prve generacije studenata upisanih 2011. diplomiralo 25, a iz druge osam studenata.
Nastava na bujanovačkom fakultetu odvija se na tri smera: Agrarna ekonomija i biznis, Finansije, bankarstvo i osiguranje i Marketing.
 

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Nova akademska godina u Bujanovcu

Izvor: RTS, 10.Okt.2016

Za studente odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu počela je nova akademska godina. Indekse je dobio 91 brucoš. To je šesta generacija koja je upisala ovaj fakultet. . Brucoši Srbi, Albanci i Romi zajedno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.