Do Mađarske nikako preko Horgoša

Izvor: B92, 31.Jul.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do Mađarske nikako preko Horgoša

Subotica -- Na graničniom prelazu Horgoš se na izlaz čeka po pet sati, a na ulaz u zemlju od tri do četiri sata.

Zbog ovako dugih zadržavanja na Horgošu, vozačima iz AMSS savetuju da koriste prelaz Kelebija gde se na prolaz u oba pravca čeka oko 30 minuta.

Na izlasku iz Srbije kod Horgoša se najviše zadržavaju autobusi, pa ih je u jednom trenutku čekalo oko 40. Carinici i policija kažu da rade punim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapacitetima ali da su ove gužve neminovne zbog smena u turističkim letovalištima.

Policija očekuje da će pojačan intezitet saobraćaja biti aktuelan i tokom prve polovine avgusta, tako da bi najbolje bilo koristiti alternativne ulaske i izlaske iz Srbije.

Svakako, to se odnosi samo na one građane koji znaju kako da stignu do Kelebije, jer na autoputu ne postoji saobraćajni znak koji će vas uputiti na taj granični prelaz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.