DIGLA MI JE PRITISAK: Mina POBESNELA - NAPUSTILA Belu kuću! Jedna zadrugarka je OPASNO IZNERVIRALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DIGLA MI JE PRITISAK": Mina POBESNELA - NAPUSTILA Belu kuću! Jedna zadrugarka je OPASNO IZNERVIRALA!

Nije mogla da je trpi!

Zadrugari su se nakon proslave rođendana uputili ka Beloj kući, a kada se svetlo u spavaćoj sobi ugasilo, što je znak da ukućani mogu da legnu da spavaju, u sobi je bilo i dalje onih koju su ometali svoje cimere.

Jedna od njih je bila Maja Marinković, koja se glasno smejala, a Mina Vrbaški nije mogla to da trpi pa je napustila prostoriju i odmah se zaputila ka sobi za izolaciju, gde je boravila Aleksandra Subotić.

- Pop*zdela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam, ako je petnaest puta nisam opomenula: "Majo, nemoj da se smeješ". Ona diže noge na zid. Digla mi je pritisak - požalila se Mina i legla da spava.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Glumac je REKORDER PO BROJU DECE među našim javnim ličnostima! Broj će vas ODUŠEVITI, a evo ko ga prati (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.