Čabarkapina žena časti sve takmičare Parova, a ovo je razlog

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čabarkapina žena časti sve takmičare Parova, a ovo je razlog

Klaudija Čabarkapa, supruga Aleksandra Čabarkape, obećala je učesnicima Parova hranu i piće koje će im poslati povodom njihovog crkvenog venčanja.
“Pozivam u ime svog supruga i svoje ime, a povodom  našeg crkvenog venčanja. Vidim da smo mi česta tema u Parovima, pa smo želeli da sa njima podelimo našu radost. Ovih dana, doći ću do televizije Hepi i doneti bogat ručak, poslastice, u nameri da vas počastimo zbog toga što se mom suprugu i meni dogodila lepa stvar”, rekla je produkciji supruga oca deteta Aleksandre Subotić.
Klaudija i Aleksandar, koji je u zatvoru, takođe su najavili da će pokušati da dobiju još jedno dete.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Čabarkapina žena časti sve takmičare Parova, a ovo je razlog

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2017

Klaudija Čabarkapa, supruga Aleksandra Čabarkape, obećala je učesnicima Parova hranu i piće koje će im poslati povodom njihovog crkvenog venčanja...“Pozivam u ime svog supruga i svoje ime, a povodom  našeg crkvenog venčanja. Vidim da smo mi česta tema u Parovima, pa smo želeli da sa njima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.