Bolnica u reprezentaciji

Izvor: RTS, 07.Nov.2011, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolnica u reprezentaciji

Serija malera koja je zadesila reprezentaciju Srbije uoči latinoameričke turneje nije još gotova. Posle povrede Nevena Subotića, dolazak u reprezentaciju otkazao i Dušan Basta, koji se povredio na poslednjem meču Serije A. Iz istih razloga poziv selektora morali da odbiju Zoran Tošić i Dušan Tadić.

Pre nego što je počela latinoamerička turnija, gde Srbija treba da igra sa reprezentacijama Hondurasa i Meksika, maler za malerom prati "orlove".

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povrede Nevena Subotića, koji će sa terena odsustvovati šest nedelja, poziv u reprezentaciju trebalo je da dobije prvotimac Udinezea Dušan Basta.

Ipak, bek italijanske ekipe povredio se na poslednjem meču Serije A protiv Sijene, pa se ni on neće naći na spisku privremenog selektora Radovana Ćurčića. Inače, Basta je na tom meču postigao prvi gol u pobedi svoje ekipe od 2:1.

Nažalost, ni tu nije kraj lošim vestima za "orlove". Prvotimac moskovskog CSKA Zoran Tošić povredio se još na utakmici Lige šampiona, tako da je i on van stroja.

Poslednji koji je otkazao selektoru je igrač Groningena Dušan Tadić, koji, takođe zbog povrede, neće moći da obuče dres nacionalnog tima.

Svi ovi otkazi ostavljaju mesta za licitacije sa imenima koja će doći na mesto odsutnih reprezentativaca, a privremeni selektor Radovan Ćurčić moraće brzo da traži alternativna rešenja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.