Ćurčić pozvao Kaluđerovića, Tomića i Ljajića!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Nov.2011, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić pozvao Kaluđerovića, Tomića i Ljajića!

Radovan Ćurčić, vršilac dužnosti selektora Srbije objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Meksika i Hondurasa. Kao što je već poznato zbog povreda su pozive morali da odbiju Neven Subotić, Miralem Sulejmani, Zoran Tošić i Ljubomir Fejsa.

Ćurčić je, kako je Žurnal već ranije saznao, pozvao centarfora Crvene zvezde Andriju Kaluđerovića i veznjaka Partizana Nemanju Tomića. Međutim, na spisku se našlo još jedno novo ime. U pitanju je Adem Ljajić iz Fiorentine.
U želji da dodatno pojača konkurenciju u nacionalnom timu, v.d. selektora je želeo da pozove i Dušana Tadića, Dušana Bastu i Miroslava Radovića. Međutim, sva trojica su obavestila nadležne da su povređeni i da ovom prilikom ne mogu da budu prisutni u reprezentaciji.
Okupljanjem u podne u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi počele su pripreme Orlova za predstojeće utakmice protiv Meksika (11. novembra u 20.00 sati u Keretaru) i Hondurasa (14. novembra u 19.30 sati u San Pedro Suli).
Prvi trening nacionalnog tima biće održan u 18.00 sati u Sportskom centru FSS i biće otvoren za medije. Konferencija za novinare biće održana u utorak, sa početkom u 12.30 sati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazali Tošić, Basta i Tadić, zamene Rnić, Trajković, Tomić?

Izvor: Utakmica.rs, 07.Nov.2011

Maler do malera. Taman kada je pomislio da je rešio jedan problem, Radovan Ćurčić, vršilac dužnosti selektora Srbije, suočio se sa novim. Dobio je glavobolju zbog otkaza igrača tokom jučerašnjeg dana. Prvo je pre okupljanja u Staroj Pazovi...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Orlovi ostali i bez Baste

Izvor: B92, 07.Nov.2011

Posle povrede Nevena Subotića, vršilac dužnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić neće moći da računa ni na Dušana Bastu za utakmice u Centralnoj Americi. Ipak, iako je Basta u nedelju već u drugom minutu prekinuo post golom za Udineze protiv Sijene, meč je završio ranije zbog povrede prepona.

Nastavak na B92...

Bolnica u reprezentaciji

Izvor: RTS, 07.Nov.2011

Serija malera koja je zadesila reprezentaciju Srbije uoči latinoameričke turneje nije još gotova. Posle povrede Nevena Subotića, dolazak u reprezentaciju otkazao i Dušan Basta, koji se povredio na poslednjem meču Serije A. Iz istih razloga poziv selektora morali da odbiju Zoran Tošić i Dušan...

Nastavak na RTS...

Bez najboljih, povređenih, uvređenih...

Izvor: Danas, 07.Nov.2011

Prvi put posle poraza od Slovenije i zbogom učešću na Evropskom prvenstvu 2012, vršilac dužnosti selektora srpske fudbalske A reprezentacije Radovan Ćurčić okupio je juče u Staroj Pazovi one koji još žele i mogu da igraju za zemlju, a po njegovom i(li) stručnom ukusu Saveza, a već sutra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.