Bajern se mučio, trojka Dortmunda, gol Kuzmanovića

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Apr.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern se mučio, trojka Dortmunda, gol Kuzmanovića

Ništa novo u Budnesligi, Dortmund i Bajern su nastavili sa pobedama. Borusija je relativno lako slavila na gostovanju Volfsburgu, a junak susreta bio je Robert Levandovski sa dva pogotka.
Srpski reprezentativac Neven Subotić odigrao je ceo meč i dobio žuti karton.
Bajern se mučio sa autsajderom Augzburgom, ali je i tu presudio jedan igrač. Mario Gomez je još u prvom minutu doveo Bavarce u vođstvo, ali je potom Koo izjednačio u 23. minutu. Tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << boda timu iz Minhena doneo je Gomez, koji je prekratio muke domaćim navijačima u 60. minutu.
Štutgart se bori za plasman u Evropu, a posao protiv Majnca odradili su zaista sjajno. Odličan meč odigrao je Zdravko Kuzmanović, koji je postigao i pogodak sa bele tačke.
Gosti su samo poveli, još u 3. minutu golom Austrijanca Ivanšica, ali je potom usledio preokret. Hajnal je doneo izjednačenje, Ibišević vođstvo, a potom je Kuzmanović praktično obezbedio trijumf. Do kraja susreta Bosanac Ibišević je još jednom bio precizan.
Keln se grčevito bori za opstanak, a protiv Verdera osvojili su bod. Nerešeno je bilo i u susretu Frajburg – Nirnberg. Kajzerslautern se polako oprašta od elite, novi poraz doživeli su na svom terenu protiv Hofenhajma.
Semafor 29. kola:
Bajern – Augzburg 2:1 (Gomez 1, 60 – Koo 23)
Frajburg – Nirnberg 2:2 (Kaligiuri 53. jedanaesterac, Makiadi 79 – Didavi 8, Pekhart 45+1)
Kajzerslautern – Hofenhajm 1:2 (Bugera 86 – Salihović 26. jedanaesterac, Vukčević 71)
Keln – Verder 1:1 (Džemal 39 – Rozenberg 24)
Štutgart – Majnc 4:1 (Hajnal 7, Ibišević 49, 85, Kuzmanović 66. jedanaesterac – Ivanšic 3. jedanaesterac)
Volfsburg – Dortmund 1:3 (Mandžukić 61 – Levandovski 22, Gundogan 49, Levandovski 90)
Subota (18,30):
Menhengladbah – Herta
Nedelja (15,30):
Šalke – Hanover
Nedelja (17,30):
Hamburger – Bajer Leverkuzen


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.