Automobil i autobus se sudarili u Subotici, teže povređena žena

Izvor: RTS, 04.Okt.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil i autobus se sudarili u Subotici, teže povređena žena

Medicinska sestra S. Đ (24) teže je povređena u saobraćajnoj nesreći u Subotici, na uglu ulica Proleterskih brigada i Sutjeske.
Prema prvim saznanjima, vozilo subotičkog Doma zdravlja oko podneva nije ustupilo pravo prvenstva prolaza autobusu "Suboticatransa" i sudarilo se sa vozilom gradskog prevoznika. 

Kako RTS saznaje, žena iz putničkog vozila zadobila je teže povrede, i prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u subotičku bolnicu, ali nije životno ugrožena.
Putnici autobusa su ugruvani.
Prema nezvaničnim informacijama, jedna žena sa dvoje dece koja je bila u autobusu pojavila se na Hitnom prijemu bolnice, ali joj nisu konstatovane povrede.
U subotičkoj policiji su potvrdili da se saobraćajna nesreća dogodila zbog neustupanja prava prvenstva prolaza.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica: Sudar vozila Doma zdravlja i autobusa, jedna žena teže povređena

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2019

Jedna žena teže je povređena u udesu vozila subotičkog Doma zdravlja i autobusa, na uglu Proleterskih brigada i Sutjeske ulice u Subotici...Prema pisanju medija, vozilo subotičkog Doma zdravlja se sudarilo sa autobusom "Suboticatransa". Prema saznanjima RTS-a, žena iz putničkog vozila je teže...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.