Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 09:58

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama u četvrtak menjaju trase zbog radova

Autobusi GSP-a na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 od četvrtka, 13. avgusta menjaju trase zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića 21.

Autobusi menjaju trasu na sledeći način:

Linije 5 i 11A i 11B

Smer ka centru - Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

Smer od centra - Autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.

Linije 1 i 17 

Od raskrsnice ulica Kisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer od centra - Autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.

Linija 8

Smer sa Novog naselja -  Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Štranda - Autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Autobusi na linijama 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Ova izmena važiće do 16. avgusta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.