AMSS: Samo na Horgošu i Batrovcima vozači čekaju do sat vreme7na

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Samo na Horgošu i Batrovcima vozači čekaju do sat vreme7na

Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je večeras da vozači na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Madjarskom na izlaz iz Srbije čekaju od 30 do 60 minuta.

Na ostalim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržava od 30 minuta, naveo je u saopštenju AMSS pozivajući se na][ informacije Uprave granične policije.

Na naplatnim rampama u Srbiji nema zadržavanja dužih od pet do deset minuta osim na rampi Sirig u pravcu Subotice, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ka granici sa Madjarskom gde se čeka oko 40 minuta, dodao je AMSS.

Navodi se i da je saobraćaj na putevima u Srbiji večeras umerenog intenziteta i da se odvija bez vanredni zastoja i prekida. NNNN
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na naplatnoj rampi Sirig čeka se 40 minuta

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2017

Na naplatnoj rampi Sirig u smeru ka Subotici zadržavanja su oko 40 minuta, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije...Navode da na ostalim naplatnim stanicama zadržavanja nisu duža od pet do 10 minuta...Prema informacijama Uprave granične policije, na Horgošu i Batrovcima čeka se od 30 do 60...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.