Umeren saobraćaj, nema zadržavanja na granicama

Izvor: RTS, 29.Avg.2017, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj, nema zadržavanja na granicama

Intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji je umeren, a vreme zadržavanja na naplatnim rampama je oko pet minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Dodaje se da su tokom dana moguća i duža zadržavanja, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštio je AMSS.
U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta prvog B reda broj 30, na deonici Ivanjica - Buk, kod Lučke Reke, a radovi će trajati do 15. septembra. Za vreme radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Od danas u 22 časa do četvrtka 31. avgusta u 12 časova saobraćaj će biti preusmeren sa državnog puta prvog A reda A1, na državni put drugog B reda broj 438 odnosno državni put drugog A reda broj 158 zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije pri čemu se saobraćaj odvija kroz Grdelicu.
Od danas do 12. septembra trajaće radovi na sanaciji kolovoza na Avalskom putu, od motela 1.000 ruža do skretanja za Ripanj.
Do 31. avgusta saobraćaj će biti usporen i odvijaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji zbog asfaltiranja deonice puta na izlazu iz Novog Sada (Put Šajkaškog odreda) do raskrsnice za Rafineriju Novi Sad.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, tokom dana moguća duža zadržavanja

Izvor: Blic, 29.Avg.2017

Intenzitet saobraćaja je umeren, trenutno vreme zadržavanja na naplatnim rampama je oko 5 minuta, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od pola sata...Tokom dana moguća su i duža zadržavanja, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje promenljivo...U...

Nastavak na Blic...

AMSS: Samo na Horgošu i Batrovcima vozači čekaju do sat vremena

Izvor: Beta, 29.Avg.2017

Auto moto savez Srbije (AMSS) saopštio je večeras da vozači na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Madjarskom na izlaz iz Srbije čekaju od 30 do 60 minuta.Na ostalim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržava od 30 minuta, naveo je u saopštenju AMSS pozivajući...

Nastavak na Beta...

AMSS: Povećan broj vozila na putevima u Srbiji, moguća duža zadržavanja na naplatnim stanicama

Izvor: Beta, 30.Avg.2017, 07:35

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila na putevima u Srbiji i pojačan saobraćaj unutar gradova, a s obzirom na to da je turistička sezona u toku moguća su i duža zadržavanja na naplatnim stanicama, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje često...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.