ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIZNALA: Varala sam Davida svako veče i privodila druge muškarce!

Izvor: Svet, 06.Apr.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIZNALA: Varala sam Davida svako veče i privodila druge muškarce!

Učesnici Parova, Aleksandri Subotić, fanovi su u večerašnjoj emisiji “Upoznajte Parove”, postavili jedno vrlo interesantno pitanje, na koje je Subotićeva dala još interesantniji odgovor.
Fanove je ovog puta zanimalo da li je Aleksandra prevarila Davida?
Varala sam Davida svako veče i privodila druge muškarce. Ja sam najveća grešnica na svetu”, izjavila je Aleksandra.
SvetSvet
The post ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIZNALA: Varala sam Davida svako veče i privodila druge muškarce! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZERINA IZNELA ŠOK DETALJE O SUBOTIĆEVOJ: Aleksandra je varala Davida sa mojim komšijom, znam sve!

Izvor: Scandal.rs, 06.Apr.2018

Informacije o svim učesnicima “Parova” dolaze sa svih strana, a na meti škakljivih je bila i Aleksandra Subotić. Naime, pričalo se o porukama, lascivnim fotografijama kao i snimcima koje je Aleksandra slala izvesnom momku. Novinarka koja je gostovala u emsiji je rekla da postoje poruke, ali da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.