10. Webiz edukacija donosi ligu izuzetnih dama i džentlmena iz sfere digitala i marketinga

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Nov.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10. Webiz edukacija donosi ligu izuzetnih dama i džentlmena iz sfere digitala i marketinga

Za nepunih mesec dana, tačnije od 17. do 19. novembra dogodiće se velika seoba digitalaca, kreativaca, marketara, preduzatnika i freelancera na sever – u Suboticu

Razlog je 10. Webiz edukacija čiji je program ovoga puta jasno profilisan i posvećen potrebama digitalaca i marketara. Među predavačima nalaze se kreativni direktori, stručnjaci za komunikacije, dizajn i istraživanje tržišta, predstavnici vodećih kompanija, ali i dve screenage zvezde.

Organizatori predavače >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ove Webiz edukacije najavljuju kao “digitalnu ligu izuzetnih dama i džentlmena” među kojima su: Igor Arih (stručnjak za komunikacije), Slavoljub Stanković (Merkator S), Žarko Veljković (kreativni direktor McCann Skopje, McCann Sarajevo i McCann Tirana), Slavimir Stojanović Futro, Milan Inić (Yasserstain), Sanja Lalević Cvetković (Direct Media), Sara Jovanović (screenage influenserka), Nebojša Krivokuća (Communis DDB), Igor Savić (Havas), Andrej Gamser (Executive Group) i mnogi drugi.

Pored 10 modula u kome će više od dvadeset predavača podeliti svoje znanje i pre svega upotrebljive i primenljive informacije, posetioce Webiza očekuje i kvalitetan networking. Interakcija sa predavačima je intenzivna i ona se ne završava na kraju predavanja, već u okviru networkinga, uz vojvođanske specijalitete i u opuštenoj atmosferi, svako može da porazgovara sa predavačima, našim partnerima i da se upozna sa drugim posetiocima. Na našim događajima izrodilo se mnogo uspešnih, poslovnih saradnji, na šta smo veoma ponosi. – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Važna novina je i da je Webiz edukacija prvi sertifikovani događaj po DIMAQ standardu – programu sertifikacije koji sprovodi IAB Serbia.

Kotizacije za Webiz puštene su u prodaju, iznose 20.000 dinara sa PDV-om i obuhvataju: trodnevni program predavanja, poklon paket, kafe pauze, networking ručak i večeru, prezentacija sa svih predavanja i sertifikat o odslušanom program. Više informacija o program edukacije, kao i popustima na grupnu kupovinu kotizacija potražite na sajtu webiz.me.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.