Stoja se javno izvinila Robiju Vilijamsu!

Izvor: Story, 18.Jun.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja se javno izvinila Robiju Vilijamsu!

Stojanka Novaković nastupila je na jednom splavu iste večeri kada je svetska muzička zvezda održala koncert na Ušću.

Stojanka Novaković, foto: Facebook

Ne obazirući se na koncert decenije i činjenicu da je Robija Vilijamsa, jednu od najvećih svetskih zvezda, došlo da sluša preko 30.000 ljudi, Stoja je javno isprozivala pevača.

S obzirom na to da je pevačica uspela da napuni jedan beogradski splav, ona je osetila potrebu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se izvini Robiju, te je na Facebooku objavila fotografiju prepune diskoteke i napisala Izvini Robi #stojapower.



Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Stoja se javno izvinila Robbiju Williamsu!

Izvor: Tracara.com, 18.Jun.2015

#jednajestoja (foto: Facebook) Srpska folk pevačica Stojanka Novaković Stoja nastupila je na jednom splavu iste večeri kada je svetska muzička zvezda održala koncert na Ušću.Ne obazirući se na koncert decenije i činjenicu da je Robbija Williamsa, jednu od najvećih zvezda na planeti, došlo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.