Stoja poručila kolegama: Svi da naučite moju “Belu ciganku”!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jan.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja poručila kolegama: Svi da naučite moju “Belu ciganku”!

Vlasnica hita “Bela ciganka” Stojanka Stoja Novaković objasnila je svojim kolegama da, hteli ne hteli, moraju da nauče reči ove pesme, a potom i obrazložila zbog čega.

Nakon izjave Ane Bekute u “Zvezdama Granda”, da ne može 20 puta zaredom da sluša pesmu “Bela ciganka”, Stoja se uvredila i koleginicu blokirala na Tviteru.

Što se mene tiče to je šala, ali vidim da me stvarno blokirala žena. Šta da radim… Ja 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << puta zaredom ne mogu da slušam jednu pesmu, pa i da je svetski hit”, rekla je Bekuta, prenosi alo.rs.

Ipak, Novakovićeva ostaje pri svome, te je na Fejsbuku ostavila poruku za sve svoje kolege:

Topao, prijateljski savet kolegama koji “ne vole” pesmu ‘Bela ciganka’. Onima koji “nisu konzumenti” i onim starijim koji kažu da je to “pesmičuljak” (izraz meni nepoznat prim.aut.). Savetujem da je ipak dooobro nauče, jer će im još dugo, dugo publika tražiti na njihovim sopstvenim nastupima“, napisala je Stoja.
Pogledaj vesti o: Stoja,   Twiter

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.