Stoja poludela od dijete

Izvor: Poznati.info, 30.Maj.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja poludela od dijete

Pevačica koju su kolege od milošte zvali 'tenkovska divizija', Stoja uspela je konačno da skine višak kilograma, ali na koji način?
Folkerka Stojanka Novaković Stoja šokirala je javnost svojim novim izgledom, a razlog tome je njena kilaža koju je prepolovila, zahvaljujući, kako je rekla novinarima 'solarnoj dijeti'.
- To podrazumeva svakodnevno gledanje u sunce u ranim jutarnjim satima. Počinje se sa deset sekundi, a svaki naredni dan sa deset sekundi duže. Pored toga nutricionista mi je korigovao ishranu, a redovno idem i na masaže, otkriva Stoja tajnu novog izgleda.
 
 
 
 
Slične, interesantne teme: Novi stanari Farme 3 Ekskluzivno: nova pesma Cece Ražnatović Ceca na vrhu lestvice popularnosti u Hrvatskoj

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.