Stoja nema ništa protiv starleta u muzici: Ja za njih navijam!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja nema ništa protiv starleta u muzici: Ja za njih navijam!

Popularna pevačica Stoja, kako kaže, nema ništa protiv starleta koje sve češće postaju pevačice, te čak i navija za njih.

Stoja je poznata kao žena koja nema dlake na jeziku, a isto tako ne voli da se meša gde joj nije mesto, ne gradi karijeru na skandalima i najbitnije joj je šta njena publika misli o njoj. Ipak, na pitanje zašto se neke njene kolege, za razliku od nje, hvale ciframa koje dobijaju za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nastupe, rekla je:"Meni bi bilo drago ako je istina, stvarno. Ljudi rade i treba da rade i neka se bore, neka imaju lepe pesme. Ja idem svojim putem, uopšte se ne osvrćem ni levo ni desno, idem samo pravo" rekla je pevačica z Clip.rs.

O starletama u muzici misli sve najbolje:"a za njih navijam. Pa što da ne, svako ima šansu. Čak sam slušala, oni meni uopšte ne pevaju loše. Ima dosta pevačica koje ne znaju da pevaju, pa su prošle. Tako da ja navijam za njih, em lepe, em zgodne, meni to uopšte ne zvuči loše" rekla je pevačica koja će svoje fanove uskoro obradovati novim singlom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.