Izvor: Tracara.com, 09.Feb.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja bi u pozorište!

  Stoja (foto: Facebook) Posle skandala koji je zapalio društveni vrh Srbije kada je objavljeno da će Marija Šerifović nastupati u Narodnom pozorištu u Beogradu 25. marta, i popularna folkerka Stojanka Stoja Novaković želi nastup na istom mestu. Pevačica hita Bela Ciganka je u potrazi za dvoranom gde će održati veliki koncert povodom 8. marta. Stoja se oglasila na društvenim mrežama: “E pa hoću i ja koncert u Narodnom pozorištu.” Pevačicini fanovi su sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << oduševljenjem prihvatili ovaj predlog, ali je Stoja ubrzo dodala: “Narodno pozorište ima samo 500 mesta: E, onda neću. Proslavu 8. marta u Beogradu uz Belu Ciganku ipak ćemo da napravimo u kafani.” Izgleda da pozorišne institucije još neko vreme neće videti Stoju instituciju.
Pogledaj vesti o: Stoja,   Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Marija Šerifović nakon koncerta u Narodnom pozorištu nastupa i u Sava Centru!

Izvor: Svet plus, 10.Feb.2016, 00:09

Popularna pevačica Marija Šerifović rasprodala je sve ulaznice za koncert u Narodnom pozorištu, a zbog velike zainteresovanosti nastupiće i u Sava Centru 7. aprila!..Naime, Marija Šerifović rešila je da obraduje svoje fanove novim koncertom u Sava Centru 7 aprila. ''Budući da je reč o većem...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.