STOJU I NJENU TEŠKU PORODIČNU PRIČU ZNAMO: A da li ste joj videli sina koji ima zanimljivo zanimanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJU I NJENU TEŠKU PORODIČNU PRIČU ZNAMO: A da li ste joj videli sina koji ima zanimljivo zanimanje

Nije hteo pomoć od majke već je sam sve stvorio.

Sin Stoje Novaković Milan Novaković već nekoliko godina radi u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“, piše jedan dnevni magazin.

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on Aug 16, 2017 at 9:43am PDT

Po povratku iz Australije, gde je živeo desetak godina, Milan je u Srbiji završio srednju medicinsku školu, a potom se i zaposlio u struci. Prema rečima izvora, on nikad nije hteo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihvati finansijsku pomoć od majke, već je želeo da se sam bori kroz život.

LICE ISIJAVA RADOST: Slika Dragane Mirković nakon POROĐAJA - prekrasno! (FOTO)

-Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom. Pošto je završio srednju školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar u „Lazi Lazareviću“ i tamo još uvek radi. Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina. Želja mu je da i dalje radi u bolnici ili da ode negde u inostranstvo gde bi za više novca mogao da radi u svojoj struci - rekao je sagovornik.

Stoja nije htela da priča o sinu za novine, ali je pre nekoliko godina u jednom intervjuu rekla da je vrlo ponosna na njega.

ANASTASIJA PODRŽALA GLUMCE: Da li ovo može da ima skriveno značenje? (FOTO)

-Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti - rekla je pevačica u emisiji „Iz profila“

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEKA NIJE ORALNO ZADOVOLJAVALA GAZDU DISKOTEKE i zato će dobiti 100.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Stoja izgubila bitku na sudu...Iako su mnogi već zaboravili medijski rat nekada dobrih drugarica i koleginica Seke Aleksić i Stoje Novaković, ekipa Srpskog telegrafa donosi najnovije informacije vezane za ovu aferu, koja je pre više od deset godina završila na sudu...A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.