Pevačica preživela pakao

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica preživela pakao

Poznata folkerka Stojanka Novaković Stoja sve što je postigla u životu, postigla je svojim radom i trudom.

Ovaj uspeh u kome sada uživa svakako je još veći jer je Stojina životna priča dostojna realizacijie nekog fimskog ostvarenja.

Naime, Stoja je rođena u selu Perlez, nadomak Zrenjanina i kao veoma mlada, sa svega šesnaest godina udala se i rodila sina Milana. Nakon svega dve godine njen tadašnji suprug doživljava saobraćajnu nesreću u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojoj je izgubio život, a Stoja sama sa sinom biva primorana da napusti porodičnu kuću i ostaje sama sa sinom na ulici.

Nikada nije krila odakle je nego je suprotno, sa ponosom pominjala svoje rodno mesto kome se neretko vraća i posećuje kako bi pobegla od gradske gužve i uživala u lepotama zavičaja.

Danas beleži nezapamćene uspehe ali o svom teškom životu i početcima bez ustezanja je govorila:

- Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred.

Stanovala je kod drugarice koja je brinula o malom Milanu dok Stoja nastupa. Postepeno je njen bend počeo da dobija ponude da nastupa van sela, pa su svirali po kafanama, restoranima i diskotekama, te zabavljali goste na ispraćajima i svadbama. Sve ostalo je istorija.
Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.