Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jul.2023, 06:30

OVO MOŽE SAMO STOJA! Folkerka bez FOTOŠOPA objavila fotku, pokazala ženama kako se PRIRODNO pozira

Pevačica Stojanka Novaković Stoja objavila je fotografiju u bikiniju i tom prilikom izazvala lavinu oduševljenih komentara.
Stoja Novaković Instagram/stoja_institucija • Instagram


Pevačica Stoja trenutno se nalazi u Hrvatskoj odakle nas je na radost pratilaca jačeg pola počastila fotografijom u kupaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kostimu.
Naime, Novakovićeva je na svoj Instagram profil objavila fotku u crnom dvodelnom bikiniju, a na glavi je ponela šešir narandžaste boje.
Stojanka Novaković Stoja
I dok se njene duplo mlađe koleginice fotošopiraju, Stoja u šestoj deceniji nije „sređivala“ nijedan deo tela, već je fotografiju samo provukla kroz filter.
– Oduvek mi se dopadalo kako je stoja zgodna,prava rasna žena, moćna – jedan je od prvih u nizu oduševljenih komentara.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.