NJU I DETE SU IZBACILI NA ULICU: Stoja ispričala šta joj se izdešavalo nakon smrti supruga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 21:26

NJU I DETE SU IZBACILI NA ULICU: Stoja ispričala šta joj se izdešavalo nakon smrti supruga!

"Do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala!"

Poznata folk pevačica, Stojanka Novaković Stoja, postala je majka još kao maloletna devojka. Pevačica se udala kao tinejdžerka i sa samo 17 godina dobila sina Milana. Ona tada nije mogla ni da sanja šta će je sačekati u životu. Njen suprug je poginuo u nesreći, a ona je sa detetom ostala na ulici.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka - rekla je Stoja u jednom intervjuu i dodala:

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam.

- Do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje prijateljice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednji komad hleba - ispričala je Stoja o teškom periodu iz rane mladosti.

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

Stoja je veoma ponosna na svog sina Milana koji radi u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević" i bori se za sebe i svoju porodicu. On je pevačici podario dvoje unučadi koji su joj najveća radost u životu. Stoja se redovno čuje sa svojim sinom i unucima, a viđaju se kada god imaju vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.