MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI! IŠLA SAM KROZ SELO I VRIŠTALA! Stoja u bolnoj ispovesti o tragediji

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 17:55

"MISLILA SAM DA NEĆU PREŽIVETI! IŠLA SAM KROZ SELO I VRIŠTALA!" Stoja u bolnoj ispovesti o tragediji

"Morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede!"

Pevačica Stoja Novaković u svojoj bolnoj ispovesti je ranije za domaće medije ispričala da se sa 16 godina udala, sina dobila u 17, a onda je sa 19 godina doživela tragediju od koje se teško oporavila.

Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je ona imala 16 godina. Živeli su srećno, on joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio velika podrška u karijeri. Godinu dana kasnije su dobili i naslednika.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica, pa otkrila kroz kakve bolne trenutke je prolazila:

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - dodala je ona u svojoj ispovesti za "Alo" svojevremeno.

Stoja je tada ispričala da sa svojom porodicom jer nisu bili srećni što se prerano udala, ali je nije volela ni suprugova porodica.

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega - ispričala je tada Stoja jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.