DEVET I PO SATI BILA U KOMI ZA OVO TELO: Stoja pokazala savršenu liniju u bikiniju - Ženo, goriš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 21:13

DEVET I PO SATI BILA U KOMI ZA OVO TELO: Stoja pokazala savršenu liniju u bikiniju - Ženo, goriš!

Da li je realno da ovako izgleda?

Pevačica Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, često kuburi sa viškom kilograma, a da je liniju dovela do perfekcije dokaz je njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica se trenutno nalazi na hrvatskom primorju i uživa u čarima sunca, mora i ležernog izdanja u kupaćem kostimu.

- Kome je vruće neka kupi kuću na moru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - našalila se pevačica, aludriajući na čuvenu izjavu njene koleginice Didi Džej ("Kome je vrće neka kupi jahtu").

Stoja je pokazala izvajane noge, stomak i bujno poprsje, a većina pratilaca sa pomenute društvene mreže su se složili da nikada bolje nije izgledala.

- Ženo goriš telo ti je savršeno! Lutko! Vrh izgledaš - samo su neki od komplimenata na račun Novakovićeve.

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! Letos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna - istakla je pevačica pre godinu dana.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKO IZGLEDA STOJA NAKON LIPOSKUKCIJE Pisalo se da je pevačica pukla 100.000 evra na operacije, a sad se skinula i nema ko je ne KOMENTARIŠE

Izvor: Blic, 26.Jul.2023

Pevačica Stoja Novaković (51), poznatija kao Stoja, otputovala je u Hrvatsku odakle se i oglasila provokativnom fotografijom u kupaćem kostimu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.