Zvezda - Kapiten postao otac!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Kapiten postao otac!

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom u četvrtak je postao ponosni otac.

Dan uoči utakmice 8. kola TOP 16 faze Evrolige koju će košarkaši Crvene zvezde Telekom odigrati protiv Anadolu Efesa, kapiten šampiona Srbije postao je otac.

Supruga Branka Lazića porodila se u četvrtak pa je radosna vest zatekla ponosnog tatu u pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za jako važnu utakmicu.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom čestitao je porodici Lazić rođenje deteta, a videćemo kako će na tata Branka uticati ovaj važan događaj koji se zbio dan uoči utakmice sa Anadolu Efesom.

Podsećamo da će šampion Srbije u petak dočekati viceprvaka Turske u dvorani "Milenijum" u Vršcu u okviru 8. kola TOP 16 faze Evrolige.

Kapiten KK Crvene Zvezde - Telekom, Branko Lazić postao je ponosni otac! #KKCZ porodici Lazić želi puno sreće! @10Sile10

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) February 25, 2016
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda na korak od Top 8, srušen i Efes

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2016, 08:08

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su petu pobedu u Top 16 fazi Evrolige, pošto su večeras u Vršcu pobedili Efes sa 91:82 (24:19, 14:27, 25:19, 28:17), u osmom kolu Grupe E...Zvezda je sada na trećem mestu, sa istim učinkom kao i Panatinaikos, ali sa boljom koš razlikom. Prvi je Fenerbahče...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zvezda u vršačkoj avanturi za jednu noć - protiv Efesa se leče rane iz Niša

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2016

Trener Dejan Radonjić napomenuo je nekoliko puta na konferenciji za medije pred odlazak u Milenijum da je njegov tim već prošao periode velikih pritisaka i da je svaki put reakcija bila prava, muška. Tome se nada i ovog puta, svestan da trijumf nad Efesom otvara nova vrata i da će timu biti lakše...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.