Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL, TOP 16 FAZA: Nije Vršac preko sveta, pašće Anadolu Efes

Crvena zvezda danas od 20 časova u vršačkom Milenijumu dočekuje Anadolu Efes u 8. kolu Top 16 faze Evrolige.

Ulog je ogroman. Pobednik će napraviti veliki korak ka četvrtfinalu najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja. U Istanbulu je Anadolu Efes slavio sa minimalnih pola koša razlike 85:84, a sada će pred 5.000 Delija u Vršcu pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da odbrani tu prednost. Ako pitate centra Crvene zvezde, Maika Cirbesa, onda neće.
– Ne mislim da će biti loše to što igramo u Vršcu, navijači će biti uz nas, kao što su i u Beogradu. Spremni smo za meč sa Anadolu Efesom. Da možemo da igramo protiv njih pokazali smo u Istanbulu. Verujem u trijumf – rekao je Maik Cirbes.
Sa kolegom ispod koša složio se i Vladimir Štimac.
– Ključ uspeha je da ostanemo koncentrisani od početka do kraja, da damo sve od sebe u ovoj utakmici, da slušamo trenera i spremimo se taktički dobro. Efes je odlična ekipa predvođena sjajnim trenerom i sigurno želi da pobedom popravi svoje šanse za plasman u Top 8 – rekao je za Novosti, Vladimir Štimac.
Zvezdi je sinoć išao na ruku rezultat sa meča Darušafake i Unikahe, dok je trijumf Panatinaikosa malo zakoplikovao situaciju.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč čekan deceniju i po

Izvor: Danas, 26.Feb.2016

Malo je onih koji su tokom sezone mogli i da pretpostave da će košarkaši Crvene zvezde krajem februara biti u krugu klubova koji će se ravnopravno boriti za mesto u četvrtfinalu Evrolige. Realno ili ne, tek crveno-beli će večeras specifičnu konekciju sa navijačima potražiti u vršačkom Milenijumu....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.