ZABRINUTI SMO: U Denveru očaj zbog povrede Džamala Mareja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 10:34

ZABRINUTI SMO: U Denveru očaj zbog povrede Džamala Mareja (VIDEO)

Sve dogodilo na samo 50 sekundi pre kraja.

Bek Denver Nagetsa Džamal Marej doživeo je nezgodnu povredu levog kolena na utakmici sa Golden Stejt Voriorsima.

Saigrač Nikole Jokića je u porazu od 116:107 loše doskočio prilikom jednog prodora, tako da je morao da napusti teren. Da stvar bude gora, sve se to dogodilo na samo 50 sekundi do kraja meča, kada je sve bilo rešeno.

Jamal Murray was helped off the court after an apparent knee injury with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 50 seconds left against the Warriors. pic.twitter.com/sz7akzOiq4

— SportsCenter (@SportsCenter) April 13, 2021

Marej se vratio u sastav Denvera nakon četiri propuštene utakmice, ali očigledno ga čeka nova pauza.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Težina povrede znaće se posle magnetne rezonance.

"Džamal je izuzetno važan za našu ekipu. Znam da ga boli trenutno i ja sam potresen zbog toga. To je grozan osećaj", rekao je trener Majk Meloun.

"Samo čekamo da čujemo šta se događa. Svi smo zabrinuti za njega. Nadamo se najboljem", rekao je Majkl Porter Junior.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Strah od težine Marijeve povrede: Hiperekstenzija u igri bez kontakta, čeka se magnetna rezonanca

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021

Jedan od najboljih igrača Denvera mogao bi da bude van parketa mesecima....Drugi uzastopni poraz neće toliko boleti Denver Nagetse koliko bi potencijalno mogla povreda Džamala Marija...Jedan od najboljih igrača franšize iz Kolorada zadobio je potencijalno razarajuću povredu levog kolena posle igre...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.