Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SAMOPOUZDANJE: Šćepović dva puta zatresao mrežu za šampiona Škotske (VIDEO)

U poslednjem kolu plej-ofa škotskog prvenstva srpski internacionalac Stefan Šćepović postigao je dva gola u pobedu svog Seltika nad Invernesom od 5:0.

Srbin se nije mnogo naigrao u dresu šampiona Škotsle, ali je danas dva puta zatresao mrežu, najpre u petom, a potom u 70. minutu. Ukupno je ove sezone u svim takmičenjima postigao šest golova. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Izvor: YouTube, TheMaless
Osim njega strelci su bili Johansen, Grifits i Komons.
Inače, njegov brat Marko se spominje kao potencijalno pojačanje Partizana, ali ima dosta peripetija oko povratka u Humsku…
 
The post ZA SAMOPOUZDANJE: Šćepović dva puta zatresao mrežu za šampiona Škotske (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

BET INFO: Nit skuplje utakmice, nit manje golova!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2015, 13:45

Na šest od poslednjih 14 utakmica finala Čempionšipa došlo od 0-1 gola. Da li će tradiciju nastaviti Midlzbro i Norič?..U svetu fudbala postoje mnogo atraktivnije utakmice od finala plej-ofa engleskog Čempionšipa, poput mundijalskog ili finala Lige šampiona i Evropskog prvenstva, ali u finansijskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.