Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2023, 16:07

Vlada pomaže nedovoljno razvijene opštine, socijalne ustanove i ugrožene, slepe i slabovide sportiste...

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o utvrđivanju Programa podrške unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština (jedinice lokalne samouprave iz četvrte grupe) za 2024. godinu, čiji je stepen razvijenosti ispod 60 odsto od republičkog proseka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomoć Vlade Srbije za veći broj nedovoljno razvijenih opština na jugu zemlje

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2023

Vlada je na sednici usvojila i Uredbu o utvrđivanju Programa podrške unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština (jedinice lokalne samouprave iz četvrte grupe) za 2024. godinu, čiji je stepen razvijenosti ispod 60 odsto od republičkog proseka...Vlada je na sednici usvojila i Uredbu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.