Veliki IDEA Vidovdanski turnir za mlade odbojkašice u organizaciji kragujevačkog „Red Foxa“

Izvor: KGsport.info, 15.Jun.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki IDEA Vidovdanski turnir za mlade odbojkašice u organizaciji kragujevačkog „Red Foxa“

U organizaciji OK „Red Fox“ iz Kragujevca biće održan veliki IDEA Vidovdanski turnir za mlade odbojkašice, rođene 2002. godine i mlađe. Turnir startuje u subotu, 17. juna, kada će se takmičiti devojčice rođene 2006. godine i mlađe, dok je naredni vikend, 24. i 25. jun, rezervisan za stariji uzrast, devojčice 2002. i 2004. godišta.
Nakon uspešno organizovanog IDEA Kupa Šumadije, OK „Red Fox“ latio se organizacije još jednog turnira mlađih kategorija. U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << je veliki Vidovdanski turnir, koji startuje u subotu, 17. juna, kada će se takmičiti devojčice rođene 2006. godine i mlađe, iz školice odbojke.
Ovaj turnir okupiće ekipe iz cele Srbije. Pored domaćina turnira, ekipe „Red Fox“, učestvovaće i dve ekipe „Kraguj-Radničkog“, zatim četiri ekipe čačanskog „Borca“, kao i kragujevački „Profil“, „Olimpik“ i ekipa „Lapova“.
Nedelju dana kasnije, 24. i 25. juna, na programu su turniri starijih uzrasnih kategorija. Tako će se 24. juna takmičiti devojčice rođene 2004. godine i mlađe, a 25. juna 2002. godište i mlađe.
Sve utakmice igraju se u hali „Gordana Goca Bogojević“, nekadašnjoj hali „Park“. Od 9 časova kreće grupna faza, dok se u popodnevnim terminima igraju mečevi za plasman.
Za tri najbolje ekipe iz svake od uzrasnih kategorija obezbeđeni su pehari i medalje. Biraće se i najbolja postava turnira, a kompanije Sport Vision i Nike su obezbedili vredne poklone za najbolje igračice. Takođe, svim učesnicama turnira knjižara „Vulkan“ poklanja po knjigu, namenjenu njihovom uzrastu.
AMBICIOZNO U NOVU SEZONU
Ženski odbojkaški klub „Red Fox“ jedan je od retkih klubova u gradu, koji je uspeo već da obezbedi celokupan budžet za nastupajuću sezonu, uz bezuslovnu pomoć Skupštine grada Kragujevca i prijatelja kluba.
U skladu sa tim, ambicije kadetske i pionirske ekipe vezane su za plasman na završne turnire prvenstva Centralne Srbije u obe konkrencije.
Uveliko se radi i na pojačanjima, pa je tako klub u pregovorima sa jednom igračicom koja može da igra na poziciji primača servisa i korektora. U klubu su posebno ponosni na tehničara Ivu Dedejić, koja je dobila poziv za mlađu pionirsku reprezentaciju Srbije (2003. godište).
Klub se pojačao i kada je u pitanju stručni štab, pa će tako novi kondicioni trener biti čuveni atletski trener Dragan Mladenović Čale, dok će o zdravlju i oporavku igračica brinuti Vladimir Radović.
Pionirska ekipa, koja je prošle sezone došla do finala prvenstva Centralne Srbije, gde je poražena od Šumadije iz Aranđelovca, prvu proveru imaće već u sredu protiv vršnjakinja iz beogradskog Partizana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.