U Junajtedu nije uspeo, uskoro stiže u Milan?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Junajtedu nije uspeo, uskoro stiže u Milan?

Spominju se još nekoliko imena.

Milan nastavlja da pravi tim po ukusu novog trenera Marka Đampaola koji bi trebalo da bude kadar da se plasira u Ligu šampiona.

U Lombardiju su već stigli Benaser, Krunić i Ernandez, govori se o još nekoliko imena, a najnovije nam stiže iz Francuske.

Kalčomerkato tvrdi da se agent Memfisa Depaja Kis Vos sastao sa Maldinijem i Masarom i da je razgovor u Kasa Milanu trajao preko sat vremena.

Agent je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ime agencije SEG razgovarao sa predstavnicima "rosonera", klub je bio zainteresovan za fudbalera Liona i prošle godine, međutim do transfera nije došlo.

Nakon loše epizode u Junajtedu, Depaj je pronašao formu u Francuskoj, ali je najavio da bi uskoro mogao da napusti Olimpik.

Ipak, on nije bio jedina tema razgovora dve strane, govorilo se i o Dandžumi Grenveldu iz Briža, kao i Martenu De Ronu iz Atalante.

Novca nije još mnogo preostalo na San Siru, moraće da kupuju pametno...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.