Tek došao u Juve, a sad bi Milan da ga dovede?!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek došao u Juve, a sad bi Milan da ga dovede?!

Kako smo i navikli, pred ponoć iz Italije stižu nove zanimljive informacije na temu letnje pijace.

Sećate se, Juventus je početkom jula angažovao 21-godišnjeg turskog defanzivca Meriha Demirala iz Sasuola i za taj transfer italijanski šampion je izdvojio 18 miliona evra.

Nepune dve nedelje kasnije, stiže još jedna zanimljiva vest u vezi ovog igrača.

Naime, novinar Đanluka Di Marcio lansirao je večeras priču da je Milan i dalje zainteresovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Demirala i da su prvi kontakti između dva kluba već uspostavljeni.

Nezvanično, Juventus bi ga pustio u Milan, ukoliko ''Rosoneri'' budu spremni da ''iskeširaju'' 40 miliona evra, a s druge strane klub sa ''San Sira'' želi jednogodišnju pozajmicu, s pravom otkupa.

Narednih dana videćemo da li će doći do nekih značajnijih pomaka u Milanovim pokušajima da dođe do Demirala, koji je sa Juventusom potpisao ugovor na pet godina, do leta 2024.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.