Superliga se nastavlja u utorak, bez izmena u plej-ofu

Izvor: Press, 24.Maj.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga se nastavlja u utorak, bez izmena u plej-ofu

"Prvenstvo se nastavlja, preostale utakmice biće odigrane po ubrzanom ritmu. Igraće se svaki drugi dan, a zatim će uslediti plej-of kako je i predviđeno", rekao je Jovičić.

Po završetku ligaškog dela takmičenja uslediće plej-of, koji će se kao i prethodnih godina igrati na dve pobede u polufinalu, odnosno tri u finalu.

Vlada Srbije ukinula je juče vanrednu situaciju, čime je omogućeno da se nastavi šampionat.

Parovi 10. kola, 27. maja:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Metalac - Radnički Kraguejvac

Borac - FMP

Crvena zvezda - Mega Vizura

Crnokosa - Partizan

TABELA: Crvena zvezda 9-0, Partizan 8-1, Mega Vizura 6-3, Radnički Kragujevac 5-4, Metalac 3-6, FMP 2-7, Crnokosa 2-7 i Borac 1-8.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superliga se nastavlja u utorak, bez izmena u plej-ofu

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Maj.2014

Košarkaški šampionat Srbije nastavlja se u utorak 27. maja i preostalih pet kola ligaškog dela takmičenja biće odigrana po ubrzanom ritmu, posle čega će uslediti plej-of, potvrdio je Tanjugu predsednik Udruženja KLS Darko Jovičić.. - Prvenstvo se nastavlja, preostale utakmice biće odigrane...

Nastavak na Sportski Žurnal...

U utorak se nastavlja košarkaško srpsko prvenstvo, utakmice na dva dana

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2014

Takmičenje u košarkaškoj ligi Srbije biće nastavljeno u utorak 27. maja, odlučeno je na sednici predsedništva Udruženja klubova, a mečevi će se potom igrati na svaka dva dana... ..Agenciji Beta je rečeno da će se posle preostalih pet kola igrati plej-of po starom sistemu, odnosno do dve pobede...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.