Superliga UŽIVO: Jagodina traži prvi bod u Subotici, Čair čeka kec u Nišu, komšijski derbi u Čačku

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga UŽIVO: Jagodina traži prvi bod u Subotici, Čair čeka kec u Nišu, komšijski derbi u Čačku

Pratite tekstualne prenose svih utakmica petog kola Superlige

(UŽIVO KLAĐENJE)

Na programu vanredno, peto kolo Superlige, a pored derbija između Crvene zvezde i Čukaričkog, te sutrašnjeg okršaja Vojvodine i Partizana, o kojima ćemo posebno, najzanimljivije bi trebalo da bude u Subotici, Nišu i Čačku.

U Bačkoj zato što Spartak dočekuje Jagodinu, jedinu ekipu sa nulom na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bodovnom kontu posle četiri odigrana kola, a koja u Subotici nije slavila od oktobra 2011. godine. Stoga je Spartak veliki favorit, pa je kvota na ekca 1,75.

Na Čairu Radnički će ugostiti Voždovac, koji će pokušati da prekine niz od tri poraza, iako u elitnom rangu takmičenja ne zna za pobedu u Nišu. I ovde domaćin ima prednost – kec se vrednuje kvotom 1,70.

Mnogo ravnopravniji meč stoga bi trebalo da se igra na stadionu kraj Morave, jer Borac i Javor na početku sezone beleže neočekivano dobre rezultate, a tu je i rivalitet između Ivanjice i Čačka. Za kladioničare zanimljiv podatak – na poslednjih devet susreta ova dva tima nije bilo više od dva gola (kvota 1,55)

OFK Beograd će na Karaburmi sačekati Radnik, ohrabren superligaškim prvencom u prošlom kolu, dok će Rad na Banjici biti domaćin ekipi Mladosti iz Lučana u susretu dva tima čiji okršaji po pravili donose golove na obe strane (igra GG je dovoljna za kvotu 1,97, GG3+ vredi čak 2,80).

Težak meč predstoji i Metalcu, koji putuje na vruće gostovanje u grad sa Jošanice u kojem je Novi Pazar po tradiciji favorit što se videlo i u pobedi nad Partizanom od 3:2. Kec se sada plaća kvotom 2,10.

Tekstualne prenose svih utakmica Superlige već po tradiciji možete da pratite samo u MEČ centru portala mozzartsport.com.

Superliga, peto kolo:

17.00: OFK Beograd – Radnik

17.00: Rad – Mladost

17.00: Spartak – Jagodina

19.00: Crvena zvezda – Čukarički

20.00: Borac – Javor

20.00: Novi Pazar – Metalac

20.00: Radnički Niš – Voždovac

Četvrtak:

20.00: Vojvodina – Partizan

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Iznenađenje u sastavu Zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 12.Avg.2015

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog od 19 sati igraju derbi meč petog kola Superlige Srbije.. . Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović odlučio je da od prvog minuta u vatru baci debitanta Srđana Plavšića, koji je ove nedelje došao iz Spartaka. . Najisutureniji biće Vijeira, dok je Luka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.