Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNI ZA EVRO: Rusi ‘grme’ srpsko je Kosovo, a imaju i poruku za UEFA… (VIDEO)

Video dana nam stiže iz Rusije to jest meča Zenita i Lokomotive, gde su se domaće pristalice setile “braće” Srba. Naime, na Petrovski stadionu se orilo Kosovo je Srbija! Takođe, navijači Zenita su poslali poruku i čeknicima UEFA, to jest izneli su svoj stav povodom učlanjena nepriznate države Kosovo pod okrlje evropske i svetske kuće … Continue reading SPREMNI ZA EVRO: Rusi ‘grme’ srpsko je Kosovo, a imaju i poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za UEFA… (VIDEO)
The post SPREMNI ZA EVRO: Rusi ‘grme’ srpsko je Kosovo, a imaju i poruku za UEFA… (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ruski navijači: „Kosovo-Srbija“ i „UEFA mafija“!

Izvor: Vostok.rs, 20.Maj.2016, 07:57

Uzvicima „Kosovo-Srbija“ orio se ove nedelje stadion „Petrovski“ u Sankt Peterburgu. . . Više hiljada navijača fudbalskog kluba „Zenit“ je na utakmici protiv „Lokomotive“ iz Moskve koja je odigrana početkom ove nedelje, gotovo jednoglasno, uzvikivalo tu parolu.. . Pored toga,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.