ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezdino očekivano pojačanje DEMANTOVALO glasine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 16:06

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezdino očekivano pojačanje DEMANTOVALO glasine!

Oglasio se slavni bek.

Pojedini evropski mediji su beka Džordana Lojda usko povezali sa Crvenom zvezdom i nagovestili da bi njegov prelazak u klub sa Malog Kalemegdana trebalo da bude uskoro ozvaničen. Međutim, Američki košarkaš Džordan Lojd oglasio se povodom spekulacija o svojoj budućnosti.

Lojd nije uspeo da odvede Valensiju u finale španskog prvenstva, pošto je njegov tim poražen od Baskonije sa 75:73, pa se povodom toga oglasio putem Tvitera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Juventus ima četiri boda prednosti nad Lacijem i u seriji je od pet pobeda. Šesta u nizu vredna je kvote 1,45. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Đenova – Juventus.

- Kakva čudesna, neverovatna sezona. Hvala Valensiji - napisao je Lojd, koji je u pomenutom meču imao 11 poena (4/10), te po jednu asistenciju i skok.

To nije bilo sve što se tiče njegove aktivnosti na Tviteru, pošto je nedugo zatim odgovorio i na spekulacije koje je objavio jedan nalog.

- Džordan Lojd želi da ostane u Valensiji, ali traži 25 odsto veću platu. On sada prima 800.000, a traži 1.000.000 kako bi ostao. Igrač ima i ponude iz Grčke, to jest iz Olimpijakosa - glasi spekulacija za koju je ubrzo stigao demant.

- Odakle vam ove informacije? Nisu ni blizu istine - naveo je Lojd.

What a wild and unreal season! Thank you Valencia 🧡🍊 Year 4 ☑️ pic.twitter.com/gT2tcondFi

— Jordan Loyd (@mrjloyd) June 29, 2020

Dan ranije Lojd je takođe bio aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, kada ga je jedan navijač optužio "da nije hteo da sačeka ponudu Valensije".

- Ovo nije vreme za to, ali sve ću uskoro objasniti. Niste upućeni u celu situaciju - napisao je 26-godišnji bek iz Čikaga.

Nakon ovih glasina o visokim ciframa koji se nalaze u ugovoru mladog košarkaša možemo samo da nagađamo kolika će mu biti primanja ukoliko potpiše ugovor sa crveno-belima.

Lol not that serious 😂 but I'm just curious

— Jordan Loyd (@mrjloyd) June 29, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT: Pogba poslao poruku Matiću na SRPSKOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

Naučio ga Nemanja....Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 21.15 igraju u gostima protiv ekipe Brajtona...Crveni đavoli su na jug države otputovali avionom, a delić atmosfere sa leta sa navijačima je podelio francuski fudbaler Pol Pogba...Juventus ima četiri boda prednosti nad Lacijem i u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.